Företagsmäklare


Här listas alla inlägg relaterade till ordet/termen: "Företagsmäklare"En pre-sommarupdatejuni 23, 2010

Nu har bolagskartan varit igång i nästan två månader. Den inledande responsen har varit mycket god både från besökare och företagsmäklare.

Den senaste månaden har vi haft 2 121 besök, 5 545 sidvisningar. Majoriteten( 63%) av sidans besökare kommer från sökmotorer vilket bevisar att vårt system fungerar.

Ett urval av företagsmäklare och deras objekt:

Överlåtelser med EU Commerce
Överlåtelser med JH Konsult
Överlåtelser med Nexxt Företagsförmedling

  Ny mäklare ansluten

  Vi vill samtidigt passa på att hälsa en ny företagsmäklare välkommen, Avansera Företagsförmedling.
  företagsmäklare har bara börjat. Intresset har varit relativt stort beaktat omständigheterna och en del har ställt en del frågor för att försäkra sig om att det hela är en seriös satsning. Å jo, det är det. De flesta frågorna som vi har fått in har sammanställts på www.bolagskartan.com/faq/.

  Vi kommer under veckan att lägga upp nya överlåtelser från några anslutna mäklare. Vi tror att de flesta andra aktörerna först kommer att våga, då de ser att sajten flyter. Dock vill vi passa på att säga att det är nu man har chansen att synas som mest. I början, då det inte är så många andra mäklare att konkurrera med.

  Lanseringsdatum är satt till den 1:a juni. Då flyger vi!
  …för en lansering av Sveriges nyaste sajt för företagsöverlåtelser. Det återstår dock ett flertal mindre saker, såsom användarguider och företagsmäklare. Just att lyckas ansluta olika företagsförmedlingar är ju trots allt nyckeln till framgång och samtidigt en förutsättning. Dock har vi gjort en bedömning att vår sida är så pass konkurrenskraftig till utseendet, samtidigt som att den är helt gratis för alla, vilket gör att vi tror och vill tro att det kommer lyckas. Framtiden kommer avslöja allt.
  Beräknad lanseringjanuari 14, 2010

  Trots att bolagskartan.com börjar bli färdig, så är det en bra bit kvar till officiell lansering. Innan dess skall olika företagsmäklare ansluta sig, hinna bekanta sig med sajten och dess funktioner samt även hinna lägga upp nya bolag till salu. Därför beräknas lansering att ske i augusti 2010, men om vi märker att det går snabbare så påskyndar vi givetvis denna processen. Så vi håller tummarna.